Segaste Helgen Någonsin

Asså... Aa Hej :)


Jag är ganska irriterad, eller mer förbannad för den här helgen har ju vart en katastrof.
På helgerna tycker jag personligen att det ska hända grejer, att man umgås med kompisar och liknande, går ut och käkar eller kollar på något.. Men jag blir så förbannat besviken på folk jag pratar med nu för tiden, tyvärr.

För det första kan man inte ta sig någonstans, PÅ GRUND AV BUSSARNA, där jag bor för det är så jävla dålig kollektivtrafik här så man vill ju bara flytta.. och sedan så kostar allt så jävla mycket. Helt otroligt.
Sedan för det tredje, när man bestämt eller kanske åtminstone kollar med någon/några om man ska umgås så blir det ett "nej jag orkar inte, sitter hellre hemma och vilar idag" eller ett "nej jag är någon annanstans". Det sista alternativet kan man så klart inte göra något åt, men det första... ja vad ska man säga om det.

Fredagen, var helt okej, och på fredag-kvällen såg jag starkt fram emot lördagen då vi hade en del planerat. Men det blev inte som tänkt nej, utan det blev en hemmasittarkväll med Jonathan, vilket egentligen inte är något dåligt.. Sen så skulle vi träffat Bella, men jag har ingen aning om vad som hände med henne.

Dagens Tack går till Jonathan som alltid får mig på gott humör och denna helgen hade ju fan vart åt helvete om det inte  vore för dig, så återigen tack för det =) .


Jag gillar : Sociala människor som vill umgås
Jag Ogillar: När folk är tråkiga och dryga

PUSS, aggresiva blogginlägg(H)



Tråkiga helveten..

Det Är Äna Kväll Nu + Ny Header

HEEEEEEEEEJ =D!

Jag skolkade idrotten idag, för min kropp och mitt huvud klarar helt enkelt inte av att gå upp tidigt, det börjar ni nog märka nu =) . Så jag kom riktigt sent om man säger så, men hann precis till engelskan och pratade lite me Jonathan innan,TOPPEN ! Och sen var det tre timmar EL och det var fan gött, för första gången. Det var mörkt och regnade och det var bara Martin,Anton och jag där, så det flöt på lite lättare med just "arbetsdelen".

Sen så blev jag tvingad att stanna kvar i Stenungsund när jag ville hem, så det gjorde jag. Sedan gick jag med Jonathan,Veronica och "Macke" och åt KINAMAT och det var så otroligt gott, men Veronica kunde ju aldrig äta klart så vi satt där i evigheter =) . Jag och Jonathan hade BTW mattävling, men tror han vann med några få stycke friterade kycklingar xD.

Sen så gjorde vi något underbart, köpte GODIS, och jag älskar ju lösgodis så då blev ja på gott humör =) .
Efter det tog jag och Jonathan bussen till orust och så åkte jag nästan fast av Busschaufförskontrollanten.. Stämplade 1 när jag skulle stämplat 5 kuponger, men jag fjäskade ur mig situationen med min galanta charm (A)!
 
Efter en lång väg att gå,efter bussresan, så gick vi förbi Linnea men hon var inte allt för social kändes det som :( ...
Eh jaaa .

Nu sitter vi här, och är JÄTTETRÖTTA!


Imorgon kommer det ny/nya fräscha bilder på mig, det var ett tag sedan, så häng gärna med =) ..



FRÅGESTÄLLNING: Vad tycker ni om min nya Header =D ??????


En Trött Dag..

HejHej

Alla Galningar !

Idag var det så att jag skulle upp JÄVLIGT TIDIGT, och det var överlägset svårast, hittills denna veckan att komma upp och ens leva idag , för jag har vart skittrött hela dagen.

I skolan hade vi i allafall en jäkla massa lektioner, och vi har nu börjat med "Samhälls-lektioner", hundra poäng tror jag där vi ska jobba med brottslighet och ... typ så hehe, i alla fall till en början, och det tyckte åtminstone läraren var kul xD

Sen så flöt väl dagen på och sen så skulle jag hem.

På väg till bussen var det några coola killar som gnällde över mitt hår, att det var så "stort" och så, så det var ju SUPER =), men det har ju hänt för faktiskt, något stämmer inte där alltså!

Sen så har jag vart hemma och spela Mario Kart Wii,med Jonathan och det har vart skitskoj. Till slut blev jag så trött att vi skulle se om ja kunde somna på 2-3 minuter och jag tror faktiskt att det funkade haha, sen väckte Jonathan till mig och så nu har han precis åkt hem. Gryyym e du =D !


Frågeställningar : Vad är det med dagens människor? Gnäller som idioter..
                                  Har du någonsin spelat Mario Kart ? =D
                                     K O M M E N T E R A   D A G EN S  I N L Ä G G ,vill gärna ha lite åsikter


 


Det är ju jättebra x/

Hej  !

Nu har jag suttit och pratat med Julia ett tag på msn och hon har fått mig på jättebra humör ,tack för det =) !

Jag skulle lägga upp en video på när jag sjunger och spelar, tyvärr kan inte det bli av idag.

För alldelles nyss skulle jag värma upp med en låt där man måste "stämma om gitarren" till Drop C, och elgitarrens D sträng gick sönder..
Därefter testade jag att byta till min akustiska gitarr, vilket hade kunnat funka till den låten, men självklart pallar inte den gitarrens D-sträng inte heller trycker och flyger rakt på min hand ...


Eh så, det blir tyvärr ingen video idag :'(
. Måste få tag i nya strängar fort =/

PUSS// Jonas


Lite bilder =)


GodDag 26e Augusti =D!

Hej På Er Allihopa !

Nu kom ja precis in men ska snart in och käka =) .

Som sagt så skulle ja upp vid sex/halvsju tiden idag, och det lyckades jag faktiskt fullfölja haha. Så efter jag ätit och så, så tog jag mopeden till bussen. På bussen satt jag med Linnea =)! Sedan klev hon av vid Tjörn för hon skulle till Jacob. Ungefär då, så började jag på riktigt jävla illa och kände mig som jag skulle typ DÖ,men blev lite bättre när jag kom ur bussen.

Senare i skolan fick vi reda på 3 NYA kurser vi ska ha som tillhör själva "El-linjen" , och det kändes riktigt rejält att det var inte kul att höra, då jag redan ligger efter från första året på gymnasiet. Och nu så höll magen och huvudet på att kämpa sig dem hela tre första timmarna av skolan, så jag var nära på att åka hem, men Simon tvinga mig att stanna kvar x).

Senare på dagen så var jag återigen SKITHUNGRIG, och det var tre timmar "Praktisk-El" kvar, men även det genomfördes och det gick väl halvbra, då min Äggklocka(som alla i klassen ska göra) bara funkade HalvDant och det var inte så kul haha, men jag är ju tyvärr inte allt för duktig =/ .


Tänkte lägga upp några bilder idag men hittar inte sladden till datorn just nu, så det får nog ske imorgon så det är något att se fram emot =D . IKVÄLL LÄGGER JAG UPP EN VIDEO,då jag sjunger en väldigt speciell låt, så det vore SUPER om ni tog och kollade in här ikväll så får ni se =)

Kommentera gärna vad ni tycker och tänker om bilder,mina dagar,vad som händer och liknande,ganska kul ju (:
en omgjord bild =) 1år gammal

Vi Hörs Senare, Nu Ska Jag In Och Äta , PUSS<3

Första KvällsBloggen =)

Hej Alla som kollar =)!

Jag ska nog sova ganska tidigt idag tror jag för att jag ska upp vid kvart över 6 imorgon , och om man känner mig så vet man att det värsta jag vet är att gå upp tidigt och så behöver jag tänka lite på en grej som är, aa jobbig.. så där har ni förklaringen hehe =) ..

Imorgon tänkte jag lägga upp ett nytt videoklipp där jag sjunger =) ,eller spelar gitarr, jag får se, men kan säga att det blir någonting med Metallica iallafall, så ni kan väl gissa er fram =D

Tack till er underbara som kollar Min Blogg,det uppskattas =)
Sov Gott ...


                                        


  En Mage För Ett År Sedan (:
Min Mage För Ett År Sedan..

Mitt Andra Inlägg Är Nu Uppe !

Sådär ja!

Nu är det faktiskt dags för mitt andra inlägg i denna nya (fräscha ehehe) bloggen och jag tänkte gå igenom dagen lite smått och gott och sen även bjuda på " Dagens Hår-Bild".

* Jag sov lite extra, gick upp vid kvart i tio, för jag orkade verkligen inte gå på svenskan, den första svenskalektionen med ny lärare och allt så ... haha japp (A) .

* Gjorde mig i ordning och åt och borsta tänderna och fixa håret

* Tar Bussen till skolan och väl framme vid skolan kommer Simon,Anton,Marcus,Robin,Pontus och Martin och möter mig , och sedan träffar jag på Linnea på vägen upp till klassrummet  vilket var trevligt =)<3

* Sedan var det dags för en 3,5 timmar-lektion och det var RIKTIGT jobbigt, då jag var jättehungrig. Så det kändes som en evighet men när vi väl sluta så drog jag Marcus och Robin till bussen och så åkte vi hem. Sen stod jag nere vid ICA och väntade på att bli hämtad, för mopedbensinen var SLUT på grund av min syster.


Och nu sitter jag hemma i min lilla stuga och har spelat lite Guitar Hero Metallica, ett av de roligare spelen jag spelat.Tänkte faktiskt lägga upp en liten video som jag gärna vill att ni kollar på, men det blir senare ikväll ;)

PUSS//                                                                  

                                                                             DAGENS HÅR :


Här har vi mitt hår idag, orkar inte anstränga mig allt för mycket dock x)

VÄLKOMNA TILL ONLYJONIZ BLOGG =D

Hej Allihopa =)

Nu har jag precis skapat min blogg, det har vart rätt många som bett mig att göra det ganska länge nu och först var jag väldigt tveksam till det och så, men nu tycker jag att jag lika gärna kan testa det

Så för att det ska bli intressant både för dig och mig i denna bloggen vore det trevligt med Kommentarer, åsikter och liknande, under mina bilder. Det blir helt enkelt lite roligare läsning =)



Måste bara säga det att jag kommer inte vara proffs på designen överhuvudtaget nu i början, men det vore kul om ni fokuserade mer på sjävla uppläggen och följer bloggen och så, så blir min teknik med bloggandet bättre under tiden =)

Här är en bild på mig,för er som inte visste hur jag ser ut, men aa, nu vet även ni det =)     Kommentera Gärna

                                                                KOMMENTERA GÄRNA =)


RSS 2.0